Huis: Verhuizen in december. Goed plan?!

Lekker met Kerst tussen de dozen!

Ik ga bij aankomst eerst de kerstboom optuigen. Ik wil wel kerstsfeer in huis, ondanks al het verhuis gedoe.

Met Oud en Nieuw geven wij een familiediner en luiden het jaar uit. Komt helemaal goed. Gewoon de dozen opzij schuiven en tafels en stoelen aandragen tot er #genoeg is voor iedereen. En lekker eten natuurlijk.

Tussen Kerst en Oudjaar denk ik dat we kasten in elkaar gaan zetten en dozen uitpakken. Gordijnen ophangen, keuken inrichten. Handdoek haakjes ophangen in de badkamers. En tien keer het bed verschuiven.

Bij het uithijgen nog wat Kerstfilms opzetten!

Gelukkig is m’n man erg goed in inpakken en uitpakken. En aanpakken!

Spul in dozen doen relativeert het spul ook wel enorm!

Ik heb al behoorlijk wat weggedaan. Zo van: “In geen 10 jaar echt gebuikt. Waarom heb ik dit nog?”

Er staan al weer zakken klaar voor de kringloop.